Demo aanvragen
hero-image

Ons doel: onmisbare software maken!

Bekijk snel wie wij zijn

Het ontwerpen, ontwikkelen van software en ondersteunen van onze afnemers

Bij Axilium zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van software. Onze ambitie is om software te ontwikkelen die voorop loopt qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als afnemers ons vertellen dat de software een onmisbaar en centraal hulpmiddel is binnen hun bedrijf, dan hebben wij ons doel bereikt.

Axilium is in 2004 opgericht door Jan Jonquière en Raymond Steffann. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een enthousiast team van vijf personen. Naast Jan en Raymond behoren Manon, Rene en Nico ook tot het ‘Axilium-team’.

Uiteraard bieden we ook ondersteuning aan de afnemers van onze pakketten en we doen dit zo zorgvuldig mogelijk door middel van; nieuwsbrieven met onder andere gebruikerstips, het organiseren van bijscholingen en het opstellen van gebruikersanalyses. Voor vragen is de helpdesk zowel telefonisch als via de mail bereikbaar.

Onze software wordt in samenwerking met partners in de markt gezet. Door deze samenwerkingen blijven we binnen Axilium gefocust op onze corebusiness: het ontwerpen, ontwikkelen van software en het ondersteunen van onze afnemers. Dit is wat we graag en goed doen!

Ons team

Jan Jonquière

CEO

Raymond Steffann

CTO

Manon Jonquière

Product & Customer support manager

Rene Paalhaar

Full Stack Developer

Nico Stam

UX Developer

Onze andere pakketten voor het primair onderwijs

 

Ervaart u het plannen van jaartaken ieder schooljaar weer als een tijdrovende bezigheid? Heeft u bovendien moeite om de juiste berekeningen te maken? Indien u nog een administratie in Excel voert, herkent u zich wellicht hierin. In hoeverre volgt u wijzigingen in de wetgeving op? Heeft u eigenlijk wel een totaaloverzicht?

Huurt u extern personeel in via uitzendbureaus of detacheringsbureaus? Wilt u de aanvragen en de respons goed kunnen volgen? Alle aanvragen en resultaten hiervan op één centrale plek opslaan?